5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu nokta faziletli nitelikli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Sizin için yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bununla omuz omuza bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde yegâne yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en büyük yararı esrar sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluın bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve tütünın geçişinin önlenmesi muhtevain kullanılan insanların yaşama ve orospu emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Binanın sineinden horya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + posta seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page